RASTLÖS ALA BAMA ..

Börjar bli sjukt rastlös nu!! Varit hemma från jobbet nu (3e dagen) pga att jag mått sjukt illa (spydde tillomed för första gången igår) , trevligt att veta va?

Iaf, klättrar på väggarna här hemma ! Har dratt igenom hundra (nästan) disneyfilmer och tittade nyss på The Vow och höll på att gråta ihjäl mig.. Hormoner alltså !
 
Iaf ska snart göra mig iordning lite och möta upp mamma för en tur på stan (känns inte alls dumt att va hemma från jobbet och så gå på stan med mamma) Men men jag har haft feber (iaf har jag sagt det till mina kollegor) och inom mitt yrke ska man ha minst en feberfri dag innan man går tillbaka till arbetet igen så det är det jag har nu =)

Haha åhh samvetet är inte på topp alltså...
 
Ska iaf se om jag hittar ett par nya skor, det börjar bli KALLT nu och mina converse sviker mig faktiskt lite för första gången i livet .. Typ !

Fick även ett tips från en läsare att köpa ett såkallat Sea-band från apotetket som kan hjälpa mot illamåendet så ska nog testa det och hoppas på det bästa =)
 


Nån mer som testat? Hur funka det för er?
 

Skolkar jag nu?

Är det okej att va hemma från jobbet för att man är illamående och trött som ett as?

Sagt att jag har feber och har jättedåligt samvete :(

v8 är här..

Ja då är man på 7+0 då.. Det går framåt :)


Tiden går i slowmotion..

Vill bara ha v.13 nu!!

Vill släppa oron för missfall (den värsta iaf)..
Vill kunna berätta för vänner, kollegor mm..
Vill bli av med illamåendet..
Vill att det ska börja synas på riktigt..
Det är mkt man vill.. bara att vänta, 6+4 idag och firar 3 år med den blivande pappan.. Nu får jag sluta att va otacksam!

Lite om mig..

Detta är ju en anonym blogg men tänkte ändå att jag kunde dela med mig lite om vem jag är, så ni får ett litet hum =) Så nu ska jag beskriva mig själv med några ord och hoppas att det inte avslöjar min identitet =P
 
.. Katt .. Laktris .. Motorsport ..  Förlovad .. Hus  .. Förskollärare  .. Lat .. Sambo .. ColaLight .. Garage .. Fotboll ..
 
 

Hjärtattacken vart nära där..

Fick såkallade "spottings" (tror jag) igår.. Alltså lite lite bruna flytningar och jag trodde jag skulle dö!! Fick världens jävla panik!!
 
Men vart bara igår, och typ kanske 2-3 droppar så tror inte det vart någon fara så är lite lugnare nu..

Nån som har erfarenhet av detta?

Gravidhormoner jotack..

Igår grät jag som om jag satt vid min mors dödsbädd när jag såg en film och idag höll jag på att spy i bilen påväg till jobbet..

Nu börjas det :P

Sämsta med att ha liten i magen..

måste va alla ÄCKLIGA, FULA OCH VIDRIGA FINNAR!!!

(ursäkta äcklig bild)

Åh va jag hatar det!!


Träna är bra :)

Tar med mig magen och den blivande mormodern ut på lite promenad :)




Bomben är kastad..

Nu har familjerna fått veta det trevliga beskedet =)

Pappa firade med att ta lite mer vaniljsås, trots att äppelpajen va slut =P


244 dagar to go..

Haha känns som en hel evighet :P

Nu har illamåendet satt in iaf, och inte bara på morgonen utan typ hela dagen.. mindre kul men får se det som så att det är för en god sak :) Ett bra tecken på att vårt lilla underverk mår som det ska där inne!!

Idag känner jag mig fantastisk :)

Mina symptom vecka 5 ..

Trött! - Fast jag är ändå inte sådär ybertrött som en hört att man blir/kan bli.. Sover inte under dagen liksom men ändå känner jag att jag inte orkar mkt, speciellt inte efter jobbet..
 
Svullen! - Min mage är sjukt svullen så får allt tänka lite vad jag tar på mig, ser ut och va i v25 typ =P haha nä kanske inte riktigt men ändå..

 
Yrsel! - Kan va helt borta ibland, sjukt obehagligt..
 
Ömma bröst! - Haft sedan bim-5 kanske, men det kommer och går lite, vissa dagar värre än andra ..
 

A bit unreal..

Har nog inte riktigt fattat än att jag faktiskt är gravid! Känslan är så jävla sjuk ! Det är något som man har väntat på och längtat efter enda sen man va liten (iaf jag) och nu när man står här så kan man inte riktigt fatta att det är sant ..
 
Det tär på en att försöka, ändå försökte vi bara i 4 månader innan plusset, och jag funderar faktiskt på om jag hade riktiga ägglossningar innan denna månaden, om jag jämför älsmärtorna jag haft sen jag sluta med ppiller till den jag hade nu i augusti så är det från nästan ingenting till hemska smärtor så min äl kanske tog lite tid på sig att komma igång efter ppillerna.. Och när den väl kom igång vart det inga problem =P haha nä jag vet inte..
 
Nu ska jag sätta i mig en "gravidtablett" och försöka inse att jag faktiskt är gravid =D
 
 

Svar på kommentar:

 
Tack så jättemkt!!! Känns fortfarande helt overkligt, trots att det har gått några dagar nu ..
Känner absolut igen den där känslan, man sitter där på fl och skriver grattis till alla som plussat och egentligen känner man bara att man hatar att dom har plussat för att man själv inte gjort det, självisk man är ibland alltså.. Men antar att det är mänskligt att känna så, man längtar ju så mkt själv =)

Hur har det gått för dej nu då? Mensen kommit? Hoppas verkligen inte det, utan att du fått plus på stickan istället =) Kram

När ska man berätta?

Känner mig så otroligt kluven ! Min idé va att vänta med att berätta, det är så att min bror fyller år när jag är i v.10 ungefär och hade varit så kul att köpen en tshirt där det står "blivande morbror" på och ge honom och se vilka som fattar vinken liksom men jag tror inte jag klarar av att vänta så länge ..! Jag måste motstå frestelsen att springa hem till mamma och berätta det varje dag!! Jag vet hur lyckliga alla (speciellt mamma) skulle bli och det är så jobbigt att beröva dom den lyckan så länge ..
 
Ahh sjukt jobbigt !!

Hur tänker ni kring detta, när berättade du?